Fjärrundervisning

vi hjälper dig och din skola

Läget är allvarligt.

Vi på Fjärrskolan är nu beredda att hjälpa till, med vår webbplattform.

Hotet från det Coronaviruset innebär att alla goda krafter i samhället nu måste hjälpas åt. Allt för att vardagen ska bli så problemfri som möjligt och att vi ska hålla nere smittspridningen så gott vi bara kan.

Sjukdomen covid-19, orsakad av coronavirus sars-cov-2, påverkar just nu vårt samhälle på många olika sätt. Regeringen har beslutat att det i hela Sverige är förbjudet att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare och i Danmark och Norge stängs alla offentliga skolor, förskolor och utbildningsinstitutioner från och med måndag 16 mars. I Finland stängs alla skolor och universitet från och med onsdagen den 18:e mars.

I detta läge är det viktigt att undervisningen ändå kan fortsätta.

Givetvis får fjärrundervisning via datorer nu en allt viktigare roll.

Vårt erbjudande

Vi kan hjälpa dig och dina kolleger att undervisa era elever även när de stannar hemma. Tillsammans kan vi se till att undervisningen fortgår, oavsett var elever eller lärare befinner sig.

Fjärrskolan har ett stabilt och lätt-att-använda webbklassrum för undervisning.

Vår inbyggda svenskspråkiga livesupport gör att lärare och elever inte behöver vara tekniskt kunniga. Fokus kan ligga på pedagogik och innehåll, inte teknik, och vi hjälper dig nu att snabbt få igång din online-undervisning.

Systemet är stabilt och behöver ingen särskild mjukvara förutom webbläsaren Google Chrome. Det fungerar på allt från datorer till surfplattor.

I det svåra läget som nu råder så bidrar vi med att sänka timpriset för vår fjärrundervisningsplattform från 350 kronor i timmen till 250 kronor när ni använder egna lärare.

Använd länken nedan eller formuläret till höger för att komma i kontakt med oss, så hjälper vi er att hitta en lösning som fungerar för er!